nieuwtjes

griebel nu verkrijgbaar!

Griebel is nu te koop in boekhandels en online. Yuhan (op de bovenstaande foto) en ik zijn er enorm trots op!
In samenwerking met boekhandel Van Dinter in Boxmeer zal een feestelijke boekpresentatie worden georganiseerd op vrijdag 25 maart.
Hou deze site in de gaten voor verdere details.


boek 3 en 4 zijn klaar

Onlangs voltooide ik het vierde en laatste boek in de serie. De titel is Zilverwind. In dit boek wordt toegewerkt naar de ontknoping van het overkoepelende plot. Hoofdpersoon is Karlijn, maar ook de hoofdpersonen uit de eerste 3 boeken spelen een grote rol. Daarnaast wordt er een nieuw personage geïntroduceerd: Zilverwind.
Boek 3 heet Maanvonk en daarin is Sterre de hoofdpersoon. Net als Noa, Mees en Karlijn (de hoofdpersonen uit de andere drie boeken) woont ze in Schatterdam.

illustratrice yuhan lin

De prachtige illustraties in de boeken worden gemaakt door Yuhan Lin. Ze is afkomstig uit Taiwan en woont in Roermond. Via een gezamenlijke kennis kwamen we met elkaar in contact. Ik was meteen weg van haar sfeervolle tekeningen! Nadat ik haar een beschrijving van de karakters uit Griebel had gestuurd ging ze aan de slag. Na wat kleine aanpassingen kon ze beginnen aan het 'grote' werk: het maken van tien paginagrote illustraties. Samen bepaalden we bij welke hoofdstukken die het beste zouden passen en wat er op de illustratie te zien moest zijn. Het resultaat is verbluffend! Ik ben dan ook ontzettend blij met deze talentvolle illustratrice. Zij wist de beelden in mijn hoofd om te zetten in sfeervolle tekeningen. Voorproefje zien? Klik dan hier!

nieuwe serie in de maak

Super blij te melden dat Clavis ook mijn nieuwe driedelige serie 'De Schemertijdcodes' gaat uitgeven. Een spannende serie voor tieners van 10 tot 14 jaar. Het eerste boek heet 'De zwarte hand' en gaat over Job die in handen valt van een mysterieuze man en zo als drugskoerier wordt geronseld. Als hij bewusteloos raakt komt Job in de schemertijd terecht. Daar krijgt hij van ene Gabriël drie codes waarmee hij een uitweg kan vinden uit de harde wereld van drugs en criminaliteit. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht...
Wordt verwacht in 2023!